Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

CMD Maden; birinci sınıf ve güvenilir yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda uzman ekibiyle Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili boyut takkadak bapnın olanaklı olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli ortam oluşturur.

Yangın kapısı müstacel çıkış derunin kullanılacaksa o zaman muktezi koşulları / standartları sağlayan yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak adida mekân saha illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın bapları, yangın emniyetliği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek iş adımları ekseriya şunları sineerir:

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Panik bar yardımıyla mideerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca yangın kapısı bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış strüktürlabilir.

Report this wiki page