Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel keyfiyet anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. üste çatı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olabilir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre engellemek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına neden olan albeni sıkıntısızışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yeğin ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek artışını getirmektedir.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut beyit sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok tatminkâr maliyetlidirler; şayeste korumaya sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu yalnızca bir örnek yeterlidir!

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden dünyaarı çıkmasını ve henüz azca yaman solumasını sağlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz kabil görebilir hâlbuki yangınlardan en çok dirilik kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabil gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

Sessiz Kanatlı Yangın Kapıları; Hiç kanatlı tasavvurıyla, daraç mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış katkısızlar.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor veya hol.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı çalışmaaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” makalesı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Hiç şüphe nanay ki yangın felaketi, sene süresince hayat yitirilmesine niye olan en mefret etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu endamsız bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem güç hem bile varlık kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de koca gestaltda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında kişi ve finans kaybı geriış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangına karşı güvende konaklamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların sevimli eminğini temin etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla Yangın Çıkış Kapısı cesaret teşkil etmekteyiz.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Mono blok beden mimarisı dal sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin içinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Report this wiki page